marți, 15 octombrie 2013

Ghid pentru managementul vizitatorilor si dezvoltarea turismului in interiorul si in jurul ariilor protejate din Republica Moldova

Blumer, Andrei
Ghid pentru managementul vizitatorilor si dezvoltarea turismului in interiorul si in jurul ariilor protejate din Republica Moldova / Andrei Blumer ; UNDP-GEF /MSP Rep. Moldova, Fortificarea capacitatilor institutionale si a reprezentativitatii sistemului de arii protejate din Rep. Moldova, Min. Mediului.-Chisinau: UNDP Moldova 2013(Tipogr."Nova Imprim"). 62 p.
Ghidul pentru Managementul vizitatorilor si dezvoltarea turismului in interiorul si in jurul ariilor protejate din Republica Moldova a fost elaborat pentru sistemul de arii protejate din Republica Moldova de catre Andrei Blumer, presedintele Asociatiei de Ecoturism din Romania(AER), expert in ecoturism si consultant ProPark.Ghidul a dost prezentat si supus dezbaterii specialistilor din Republica Moldova din cadrul Ministerului Mediului, a Academiei de Stiinte a Republicii Moldovei si Agentiei " Moldsilva"precum si a reprezentantilor unor ONG-uri si universitatii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu